Vodja programa

mag. Anja Tolar Tomšič, Ilustratorka, animatorka in pedagoginja.
Akademska slikarka (ALUO), magistra umetnosti (Oddelek za oblikovanje na ALUO) in diplomirana filmska animatorka (Ravensbourne University, London).

Vsa našteta področja tudi poučuje in se poleg tega ukvarja tudi z oblikovanjem in ilustracijo. V svojih delih klasične oblike umetniških del prepleta z novejšimi mediji (digitalna fotografija, film, računalniška 2D in 3D grafika).

Za svoje ustvarjanje je bila nekajkrat nagrajena, za sabo pa imam že lepo število uspešnih skupinskih in samostojnih razstav ter ilustratorskih in animacijskih projektov, tako doma kot v tujini. Živi in ustvarja v Lescah na Gorenjskem.

Ustvarjalne delavnice za otroke

Izvaja se 1x tedendko v 2 skupinah – predšolska (3 – 6 let, MINI USTVARJALNICA) in osnovnošolska (7 – 12 let, MAKSI USTVARJALNICA).
Na zabaven in poučen način pri otroku krepimo pozitivno samopodobo, ustvarjalno in kritično mišljenje, čustveno inteligenco, domišljijo, urimo koncentracijo, učimo se postavljati želene cilje in raziskujemo strategije pri doseganju ciljev, krepimo vrednote kot so – sodelovanje, ljubezen, spoštovanje, sočutje.

Za več informacij pišite na anja.tolar@gmail.com ali pokličite na 041916777.