Vodja programa

mag. Anja Tolar Tomšič, Ilustratorka, animatorka in pedagoginja.
Akademska slikarka (ALUO), magistra umetnosti (Oddelek za oblikovanje na ALUO) in diplomirana filmska animatorka (Ravensbourne University, London).

Vsa našteta področja tudi poučuje in se poleg tega ukvarja tudi z oblikovanjem in ilustracijo. V svojih delih klasične oblike umetniških del prepleta z novejšimi mediji (digitalna fotografija, film, računalniška 2D in 3D grafika).

Za svoje ustvarjanje je bila nekajkrat nagrajena, za sabo pa imam že lepo število uspešnih skupinskih in samostojnih razstav ter ilustratorskih in animacijskih projektov, tako doma kot v tujini. Živi in ustvarja v Lescah na Gorenjskem.

Izvajalka programa

Moje ime je Zdravka Rihtaršič, sem diplomirana likovna pedagoginja. Trenutno se izpopolnjujem na področju keramike in slikarstva, vodim likovne delavnice in predstavitve v trgovini z umetniškim materialom. 

V življenju se ukvarjam z zanimivimi kreativnimi projekti, ki jih na srečo nikoli ne zmanjka. Z entuziazmom se lotevam vodenja delavnic za otroke in odrasle  tudi tudi v Centru Veriga.

Moji dnevi so prežeti z umetnostjo, pa naj bo to vizualna, glasbena umetnost ali pa le umetnost vsakdana, ki ga želim preživeti na čim bolj poln, kreativen in zanimiv način. Srčno upam, da se mi pridružite…

Ustvarjalne delavnice za otroke

Izvaja se 1x tedendko v 2 skupinah – predšolska (3 – 6 let, MINI USTVARJALNICA) in osnovnošolska (7 – 12 let, MAKSI USTVARJALNICA).
Na zabaven in poučen način pri otroku krepimo pozitivno samopodobo, ustvarjalno in kritično mišljenje, čustveno inteligenco, domišljijo, urimo koncentracijo, učimo se postavljati želene cilje in raziskujemo strategije pri doseganju ciljev, krepimo vrednote kot so – sodelovanje, ljubezen, spoštovanje, sočutje.

Za več informacij pišite na anja.tolar@gmail.com ali pokličite na 041916777.

 

OTROŠKE DELAVNICE – CENTER VERIGA 2020/21

(prijave so obvezne bolhca1@gmail.com, ves material je vključen v ceno)

Vse delavnice vodi Zdravka Rihtaršič, prof. lik. um.

 

PROGRAM ZA SEZONO 2021/2022 JE V IZDELAVI. Spremljajte našo spletno stran in družbena omrežja za sveže informacije!