Vodja programa

mag. Anja Tolar Tomšič, Ilustratorka, animatorka in pedagoginja.
Akademska slikarka (ALUO), magistra umetnosti (Oddelek za oblikovanje na ALUO) in diplomirana filmska animatorka (Ravensbourne University, London).

Vsa našteta področja tudi poučuje in se poleg tega ukvarja tudi z oblikovanjem in ilustracijo. V svojih delih klasične oblike umetniških del prepleta z novejšimi mediji (digitalna fotografija, film, računalniška 2D in 3D grafika).

Za svoje ustvarjanje je bila nekajkrat nagrajena, za sabo pa imam že lepo število uspešnih skupinskih in samostojnih razstav ter ilustratorskih in animacijskih projektov, tako doma kot v tujini. Živi in ustvarja v Lescah na Gorenjskem.

Izvajalka programa

Moje ime je Zdravka Rihtaršič, sem diplomirana likovna pedagoginja. Trenutno se izpopolnjujem na področju keramike in slikarstva, vodim likovne delavnice in predstavitve v trgovini z umetniškim materialom. 

V življenju se ukvarjam z zanimivimi kreativnimi projekti, ki jih na srečo nikoli ne zmanjka. Z entuziazmom se lotevam vodenja delavnic za otroke in odrasle  tudi tudi v Centru Veriga.

Moji dnevi so prežeti z umetnostjo, pa naj bo to vizualna, glasbena umetnost ali pa le umetnost vsakdana, ki ga želim preživeti na čim bolj poln, kreativen in zanimiv način. Srčno upam, da se mi pridružite…

PROGRAM ZA SEZONO 2021/2022 JE V IZDELAVI.

Za sveže informacije spremljajte našo spletno stran in družbene profile!

 

Umetniška šola za odrasle

Izvaja se enkrat tedensko.

Z malce strokovne spodbude in truda je prav vsakdo sposoben ustvariti kvalitetno umetniško delo, najsi bo to na področju likovne umetnosti, fotografije, filma,… Skozi sklope kratkih delavnic, ki bodo obsegale različna področja umetniškega izražanja (risanje, slikanje, fotografije, ilustracija, film,…), lahko udeleženec razvije različne kompetence, obogati svoj osebni izraz in se preprosto – sprosti in uživa. Delavnice niso vezane na stopnjo predznanja.

Za več informacij pišite na anja.tolar@gmail.com ali pokličite na 041916777.

Priprava na sprejemne izpite 

Tečajnikom se priredi program glede na to, na katero fakulteto se želijo vpisati. Priprave so celostne in obsegajo poleg priprave na sam sprejemni izpit tudi po potrebi posvetovanje s fakulteto,  pripravo na ustni del, intervju, pripravo izdelkov za mapo in mapo.

  Za več informacij pišite na anja.tolar@gmail.com ali pokličite na 041916777.

Individualne ure

Za posameznike: pomoč pri risanju, slikanju, fotografiranju ali ustvarjanju animiranega filma, inštrukcije za sprejemni izpit, priprava mape za sprejemni izpit, svetovanje,..

Za podjetja: preonova CGP za podjetja, logotipi, spletno oglaševanje in marketing, spletne strani, svetovanje,..

Za več informacij pišite na anja.tolar@gmail.com ali pokličite na 041916777.