84721784_209690193536474_1404698028006178816_n

Urnik in informacije

Vadba samoobrambe v Centru Veriga poteka enkrat tedensko.

Vsako NEDELJO od 20 do 21:30.

Za dodatne informacije in odgovore na vprašanja prosimo pišite na barbara@centerveriga.si ali mitja@kempoarnis.com .

 
Pogoj za udeležbo:
– starost nad 14 let.
– predznanje ni potrebno!
– visoka fizična kondicija ni pogoj, samoobramba je uporabna veščina namenjena in prilagojena posamezniku, tudi šibkejšim osebam, torej nam samim!
 
Na trening pridite udobno oblečeni, s seboj prinesite plastenko vode, treniramo bosi.
skupinska

Samoobramba

Osnovni principi samoobrambe nam kažejo, kako prevzeti kontrolo nad lastno varnostjo, ne glede ali je v hiši, avtu, parkirišču … . V večini primerov je dovolj že zdrav razum, toda včasih tudi kljub najboljšim namenom se ne moremo izogniti neprijetni situaciji. Najboljša taktika je vsekakor pripravljenost!

Cilj delavnice, poleg učenja tehnik samoobrambe, je povečati moč, vzdržljivost in koordinacijo, oziroma naučiti udeležence, kako zavzamemo stališče in ne kažemo strahu, govorica telesa je namreč zelo pomembna. Naučili se boste, kako ostati zbran, buden, kako se soočiti, spopasti, ter kako uporabiti kar je pri roki in nenazadnje, kako najhitreje poiskati izhod.

Treninge vodi Mitja Jukič Grm, nosilec stopnje 3.DAN Sensei v KAF. Nosi tudi naziv 1.DAN Ju-Jitsu IJJF Slovenija in je član jujitsu Obala Koper – trener (priznan tudi v zvezi ADIA). V Avstriji si je pred leti prislužil 2.DAN Ju-Jutsu IKF (International Kobudo Federation) Avstrija, za katero je tudi uradni predstavnik za Slovenijo in področni direktor.