sports

ŠPORTNI CENTER:

. borilne veščine 
. kondicijska vadba
. vaje za sprostitev
. vadba za otroke in starejše
. rojstnodnevne zabave

Taekwon-do klub Radovljica

Taekwon-do je borilna veščina in pomeni »umetnost borbe z rokami in nogami«, s poudarkom na naravnem gibanju, s katerim obvladujemo telo pri težkih gibih.
Taekwon-do nas uči potrpljenja, vztrajnosti, strpnosti in sproščenosti, ter nam pomaga razumeti kako deluje človeško telo.
Taekwon-do je idealna oblika vadbe, ki združuje vse elemente za pravilen razvoj telesa in je primerna oblika vadbe za vsa življenjska obdobja in različne telesne sposobnosti. 

Kempo Arnis

Društvo borilnih in terapevtskih veščin YU-KI je član Kempo Arnis Federacije, ADIA (Francija) zveze ju-jitsu in IKF (Austria) zveze ju-jitsu. 

Treninge vodi Mitja Jukič Grm, ki je v borilnih veščinah že od malih nog. 3.DAN Kempo Arnis, 2.DAN Ju Jitsu, Inštruktor 2. stopnje Zveza Karate Organizacij.

MM Studio Eleven

Ples ima pozitiven vpliv na socialni, intelektualni in motorični razvoj. Ob plesu otrok uri koordinacijo, grobo motoriko, koncentracijo in slušno pozornost. Ob gibanju v prostoru se vedno bolj zaveda svojega telesa.

Večdimenzionalno gibanje na več ravneh v prostoru (spodaj, zgoraj, v sredini), pozitivno vpliva tudi na povezovanje desne in leve možganske hemisfere. Na ta način so naše misli bolj bistre in naši možgani delujejo bolj celostno.